Hos idaaaaa :D

Var hos Ida idag. Riktigt kul faktiskt, fast de är de alltid :) Vi åkte till Karlshamn och köpte kaniner (eller rättre sagt Ida köpte kaniner!) Två supersöta hermeliner :) Vill ni se bilder så kolla hennes blogg www.bubelllgum.blogg.se :)) När klockan var kankse halv 5 skulle jag cykla till Dancing, sedan kom hovis dit, efter det åkte vi o köpte pizza, jag tog tropicana som är den godaste pizzan i9 världen!! Skinka, annanas banan och curry är på den :)

Imorgon fortsätter målningen på mitt rum, då med den vita färgen. Ska kankse börja redan nu på den ena väggen, ska til Göteborg på frdag till söndag så då vill jag ha rummet helt färdigt. :P

Ciao !


Glöm inte kika på Idas blogg den är verkligen jättebra!

Dålig uppdatering



Inge bra uppdatering nu. Vet inte vad jag ska skriva om eller ta bilder på.. Blir ju bara samma skit hela tiden. Men imorrn ska jag iaf ta bilder på järnvägen( testa olika vinklar mm) se om det kna bli något? hahah

NU kom iaf bilder från när jag gick igår ;)


Ösregn!

Just nu ösregnar det, och jag kollar på pettson och findus ;D hahahahahah det är kul :3

Varför vara ful när man kan vara fin?

detta är inte att jag inte gillar personerna, för det gör jag, MEN jag gillar inte vad dom gör.. LÄS NOGA!

Smink, vad är meningen med det? Varför inte bara vara naturlig? Man blir ju INTE direkt finare bara för att man har massa fäger i ansiktet och svart gegga på ögonen. Eller? Tycker du att du är snygg bara för att du har smink?? Eller har du det bara för att andra är dumma nog att ha det och du inte vill bli utanför? Hellre utanför an att görmma mig bakom färger :S  Man blir inte snyggare av att ha smink.  Det är bara dumt, slöseri med pengar och tid. Varöfr inte lägga pengarna på något roligare?

Smink är något folk använder för att dem är rädda för att visa hur dem ser ut. men ni skyller bara ifrån er. DUMT!Dem tycker att de är så fula så man måste gömma sig bakom kemikalier. Det är SJUKT. Jag har aldig använt smink, tänker inte göra det heller, Man kan faksiskt vara snygg utan smink. Men vissa för står inte det. Ha inte smink för att vara som alla andra. Alla ser ju exakt likadana ut nu för tiden. Massa masckar och färger, brunkräm och annat äckligt skit. Bara av att se det får mig att må illa. Varöfr vågar du inte bara vara naturlig? Tänk på att du kan spara tuseltals kronor på att INTE köpa smink. Kan du inte bara sluta använda smink? SLUTA! DET ÄR FULT OCH HELT ONÖDIGT. MILJÖN FÖRSTÖRS OXÅ. MEN DET ÄR TYDLIGEN DET NI  VILL?  :S

    Var ärlig. Vad är finast?


Foto promenad?

Idag har jag inte något att göra hellar. Var en sväng på Eko, sen till hästarna. Sen har jag städat ( ännu mer ) typ inget kvar på rummet hahaha. Bara lite saker. Så det kommer räcka till hyllor o så jag ska ha sen ;)  Nu ska jag nog gå ut på prommenad! Ska ta med kameran och ta foto på saker när jag är ute? Verkar det som en bra idé? Ni får se resultatet sen. Hoppas ni har haft en lite roligare Lördag än mig iallafall!!

    Random bild, Men bara för att jag äääälskar annanas ! <3

Inte orkat

Idag har jag inte gjort något alls. Har haft så tråååkigt så de är inte klokt!! Fotade aldrig, Jag orkade inte xD
haha ;)

Men har iaf städat mitt rum, tömt lite hyllor och sånt :D  jag vill så gärna måla och sånt NUUU :D

No pic :)

Vill bada!!

Jag vill bada i poolen.. Men just nu åskar det och regnar. Och pappa är inte hemma. Inte kul att cykla dit i regn och åska.. desutom är pappsen inte hemma haha xD Så det hade ju inte gått även om vädret var bra!! :)


Här kommer en bild på en pool för en ''pool feeling'' haha, men vår pool ser inte alls utså, utom att den är blå och nergrävd ;D Hahahaha snacka om meningslöst inlägg..

   

Mitt rum

Såhär vill jag ha det. 3 vita väggar och en lila, sen vita, lila och silvriga prylar :D


God morgon!

Hej. Nu är klocken 11.08 när jag skriver dethär. Idag ska jag nog inte göra så mkt. Städa lite, kankse fota, åka o hälsa på mina hästar som är på bete. Men ingen ridning idag. Dancing har en liten fläkning i hoven så hovslagaren måste komma. Och dem andra är icke ridbara p.g.a skada och för små. Så ingen ridning idag. Ska kankse se om jag kan fixa nått till mitt rum, ska nämligen måla om och göra om där :P Kan bli najs :) Nu är klockan 11.10.

En bild på hur jag tänkt ha rummet kan jag rita i paint.. :) Kommer upp snart då :D


   ett litet collage gjort av sabél :D

Glömde kameran..

Såklart skulle jag glömma bort ridningen, kom lite sent, vilket resulterade i att jag hopppade in i bilen och glömde kameran.. wupps ;)

får bli en gammal bild sålänge.

  btw så gick det superbra idag :D

Nya ridbilder

Kl 17.30 bär det av till Dancing. Sedan fixa henne, rida, och sedan hem och ladda upp bilder från ridningen. Om jag har kameran med haha xD

HDG = Ha De Gött :D

  vinter 09 :)

Naturbilder







Böt tillbaka

Böt till den gamla header,den andra va inte fin !!
Ska rida med mina kompisar ikväll, ska ta kamera så kan vi fota :D Sen vet jag inte vad jag ska göra,, faktiskt.

  hehehe jag 09 xD

I ♥ DANCING LASS

I ♥ YOU

   världens finaste häst ! Jag älskar dig mest <3


fotat idag

  

Vad tycks?   blev inte så bra idag som jag hoppades, tyvärr, men det får duga ;D

No updatde

Ingen uppdataering p.g.a skolavsluting och sova hos kompis, men jag är hemma nu :P

Ska fota och rida senare så då kommer bilder :)

    SHIT vad ful och suddig, fotad vinter 09. STOOR DISS till den :P

Water pics

Bilder får idag, jag fotade lite vatten bilder. Har ni något ni vill jag ska fota? Komentera och tipsa, så inte mina bilder blir tjatiga, för de har en tendens att bli det haha ;)




vad tycks? komentera gärna!!

Jag rider Dancing

  


   Okej   Ser inge vidare bra ut, men här är några iaf, hon är ganska stel, men mycket bättre nu, och jag sitter värsta stolsits xd hehe

Kom igen..

Snälla allihopa, komigen, kolla o komentera bloggen. Känns som om att ni inte ens kollar... Tråkigt......

 En suddig skit bild ;)


  Och en ganska bra bild :) hehehe bjuder på första bilden !

Röd solnedgång

Hejhej. Igårkväll när jag skulle gå o sova kollade jag ut genom fönstret, såg en fin röd himmel, fångade det på bild. Här kommer den bilden  :)

   vackert♥


Bilder från 11/6-10

Nu kommer naturbilderna från igår, Och några favoriter från ridningen. Det gick bra att rida idag, gick som vanligt, bra men pigg som rackarn! Hoppade lite och resten dressyr :)

ENJOY!

   Nej u  Inga bra bilder, finns fler med dessa blev dåliga, sen är jag  ju inte så jätteduktig på att fota heller xD men det var ungrfär 3 bilder till med det tar jättelång tid att få upp en bild.. tyvärr... Vad tycker ni föresten om nya headern? :)

Ska snart rida

Ska snart rida, får se till att inte glömma kameran så kan mamma fota när jag rider, ävem om kameran åker med eller ej kommer bilderna från igår upp ikväll.

Nu kommer sålänge en bild jag fotade på GBG horse show 2010, då var jag usel på att fota.. som tur går det liite bättre nu!! ;)

    Som tur blev inte hästen suddig, alltid något xD

SÄLJES ridskor

Jag säljer jodphur ridskor, strl 36. Svarta i läder. Knappt använda, inte slitna!


Kan ta bild och lägga in sen!!

Bilder kommer

Bilder från igår kommer, då kommer även kanske bilder från när jag rider idag :D vi får se

   bild på pajazzo från 2009 :)

Resten av bilderna

Nu kommer rasten av går dagens bilder, lägger upp de jag lade upp igår med, får bli lite repris hehe ;) Men där är massor med nya bilder!

   de var dem bilderna, fick radera några stycken eftersom de inte var så fina på datorn som på kameran!

KOMENTERA!! tack ;D

Tack så mycket Jenna!

tack för hjälpen jenna!!


Några bilder som jag fotade idag

Eftersom det blev 37 bilder uppdaterar jag några i taget ;) Så det inte har hela kvällen!

Var nyss ute och..

..fotade nya bilder, blev super bra!!

Men just nu kan jag inte få in bilderna :( Jag får ladda in dem på datorn imorgon.



Jag och Dancing Lass :D


Just nu

 jag kollar på tv och läser ;D

Mina finaste icke häst foto



Översta bilden fotad 10, resten 09 ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0